Namierzony !
Ogólnie co tu się dzieje. Dziś na działdowskiej Caro na GA, niestety pod słońce było i nie zauważyłem kto to, Atu + na czarnych GNP, wracając chylońską ciemnozielone Caro 1.4 na blachach CB stoi pod blokiem.
Odnoszę dziwne wrażenie, że zamiast ubywać Poldków, pojawia się ich coraz więcej, w dodatku sami młodzi nimi ciskają
Odnoszę dziwne wrażenie, że zamiast ubywać Poldków, pojawia się ich coraz więcej, w dodatku sami młodzi nimi ciskają

- danielewicz
- niżyn
- Miejscowość: Gdynia
- Posiadany Pojazd: Polonez kombi GSI 2000r.
Polonez 1500 AB (ten nie wzmocniony) 1980r. - Data urodzenia: 10 maja 1979
- Kontakt:
Mariusz pisze:Ogólnie co tu się dzieje. Dziś na działdowskiej Caro na GA, niestety pod słońce było i nie zauważyłem kto to, Atu + na czarnych GNP, wracając chylońską ciemnozielone Caro 1.4 na blachach CB stoi pod blokiem.
Wczoraj ze 3 poldy w Gdańsku widziałem z młodymi kierowcami, w nocy pod Tesco na Karwinach też atu plus. Z drugiej strony coraz rzadziej na Lilianie trafia się polonez.
Coś się dzieje i to dobrze.
- G7MISIO
- Miejscowość: Rumia
- Posiadany Pojazd: FSO Polonez Sportback | FSO Truck "BTR"
- Data urodzenia: 02 sie 1989
niżyn pisze:Mariusz pisze:Ogólnie co tu się dzieje. Dziś na działdowskiej Caro na GA, niestety pod słońce było i nie zauważyłem kto to, Atu + na czarnych GNP, wracając chylońską ciemnozielone Caro 1.4 na blachach CB stoi pod blokiem.
Wczoraj ze 3 poldy w Gdańsku widziałem z młodymi kierowcami, w nocy pod Tesco na Karwinach też atu plus. Z drugiej strony coraz rzadziej na Lilianie trafia się polonez.
Coś się dzieje i to dobrze.
Noo... Nie ma skąd części brać
- G7MISIO
Re: Namierzony !
Podsumowanie dnia dzisiejszego:
- Biała Waraszawa M20 na tablicach indywidualnych G0 MIKUT czy jakoś tak na Chwaszczyńskiej przy wjeździe na obwodnicę w Gdyni
- chwilę później w tym samym miejscu Adik FSO jadący Władysławem 1.4 SLEeper
- Dominolonez na Morskiej na wylocie z Gdyni na Rumię
- Biała Waraszawa M20 na tablicach indywidualnych G0 MIKUT czy jakoś tak na Chwaszczyńskiej przy wjeździe na obwodnicę w Gdyni
- chwilę później w tym samym miejscu Adik FSO jadący Władysławem 1.4 SLEeper
- Dominolonez na Morskiej na wylocie z Gdyni na Rumię
- niżyn
- Miejscowość: Gdynia
- Posiadany Pojazd: Polonez kombi GSI 2000r.
Polonez 1500 AB (ten nie wzmocniony) 1980r. - Data urodzenia: 10 maja 1979
- Kontakt:
Bartosz BartKom namierzony dziś w Kościerzynie w jakiś srebrnym 132. Przyznam, że słuszną linie ma nasza partia 

- G7MISIO
Grafitowe Caro romasa zaparkowane na Władysława w Gdyni, nie daleko CH Batory.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka